Leave Your Message
010203

Klasifikasi produk

Urang nawiskeun rangkeian pinuh produk kaca, kaasup botol, caps, panas shrinkable film, buleud, jsb

KACA BRILLIANCETENTANG KAMI

Tianjin Brilliance Glass Co., Ltd. nyaéta perusahaan inovatif anu museurkeun kana desain sareng manufaktur botol anggur anu kualitas luhur. Geus salawasna taat kana misi "nyieun botol anggur alus". Tim kami diwangun ku desainer anu berpengalaman, insinyur sareng profésional manufaktur. Saatos 9 taun pangwangunan, urang gaduh langkung ti 7,000 jinis botol pikeun nyumponan kabutuhan palanggan dina tingkat anu béda.
nempo leuwih
  • 62
    Nagara Penjualan
  • 104000
    ton produksi taunan
  • 3710
    +
    model botol
  • 26
    ml-
    3150
    ml
    Rupa-rupa Botol

Produk Panas

Produk panas-jual utamana kaasup botol Anggur, botol Vodka, botol wiski, botol Rum, botol Gin, botol saayana, botol brendi jeung saterusna.

Naha milih kami

Kami hiji parusahaan inovatif fokus kana rarancang jeung pabrik botol anggur kualitas luhur

  • Naha milih kami Naha milih kami

    Aya 7000 model botol Kaca nu bisa minuhan sarat Anjeun.

  • Naha milih US2 Naha milih US2

    Hiji-eureun layanan ti desain nepi ka produksi.

  • Naha milih US3 Naha milih US3

    Kerjasama jangka panjang sareng Éropa / AS / Australia Foremost inuman Brand.

  • Naha milih US4 Naha milih US4

    Standar pamariksaan kualitas anu ketat, sapertos SGS, Inspeksi Asia, jsb.

  • Naha milih US5 Naha milih US5

    Tim Desain profésional.

  • Naha milih US6 Naha milih US6

    Perlindungan privasi klien anu ketat, nandatanganan perjanjian Non-nyilakakeun.

LAYANAN KAMI

PRODUK FEATURED

Kami hiji parusahaan inovatif fokus kana rarancang jeung pabrik botol anggur kualitas luhur
010203
010203
index_big_img55kt
KACA BRILLIANCE Panggihan
BRILLIANCE KACA2
KACA BRILLIANCE Panggihan
BRILLIANCE KACA3
Gin Mania Panggihan

WARTA PERUSAHAAN

maca deui

Taros Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.