Leave Your Message
010203

Klasifikasi produk

Kita nawakake macem-macem produk kaca, kalebu botol, tutup, film sing bisa nyusut panas, kothak, lsp.

KACA BRILLIANCEBABAGAN AWAKE DHEWE

Tianjin Brilliance Glass Co., Ltd. minangka perusahaan inovatif sing fokus ing desain lan manufaktur botol anggur berkualitas tinggi. Iku tansah netepi misi "nggawe botol anggur apik". Tim kita dumadi saka perancang, insinyur lan profesional manufaktur sing berpengalaman. Sawise pembangunan 9 taun, kita duwe luwih saka 7,000 jinis botol kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing tingkat sing beda-beda.
ndeleng liyane
  • 62
    Negara sales
  • 104000
    ton produksi taunan
  • 3710
    +
    model botol
  • 26
    ml-
    3150
    ml
    Wide Range saka Botol

Produk Panas

Produk laris utamane kalebu botol Anggur, botol Vodka, botol Wiski, botol Rum, botol Gin, botol Tequila, botol Brandy lan liya-liyane.

KENAPA PILIH KAMI

Kita minangka perusahaan inovatif sing fokus ing desain lan pabrik botol anggur berkualitas tinggi

  • KENAPA PILIH KAMI KENAPA PILIH KAMI

    Ana 7000 model botol Kaca sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

  • KENAPA PILIH US2 KENAPA PILIH US2

    Layanan siji-mandeg saka desain nganti produksi.

  • KENAPA PILIH US3 KENAPA PILIH US3

    Kerjasama jangka panjang karo Eropa / USA / Australia Foremost drink Brand.

  • KENAPA PILIH US4 KENAPA PILIH US4

    Standar inspeksi kualitas sing ketat, kayata SGS, Inspeksi Asia, lsp.

  • KENAPA PILIH US5 KENAPA PILIH US5

    Tim Desain Profesional.

  • KENAPA PILIH US6 KENAPA PILIH US6

    Perlindhungan privasi klien sing ketat, mlebu perjanjian Non-disclose.

LAYANAN KAMI

PRODUK FEATURED

Kita minangka perusahaan inovatif sing fokus ing desain lan pabrik botol anggur berkualitas tinggi
010203
010203
index_big_img55kt
KACA BRILLIANCE Temokake
KACA BRILLIANCE 2
KACA BRILLIANCE Temokake
KACA BRILLIANCE3
Gin Mania Temokake

WARTA ENTERPRISE

maca liyane

Hubungi kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.